به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، حسین دلشب در نشست با مسئولان و جوامع محلی بخش ارم اظهار داشت: در این ارتباط باید در مرحله نخست جوامع محلی آموزش لازم برای حفاظت از زیست بوم های پیرامون خود را فرا گیرند.
وی اضافه کرد: طبیعت این بخش به واسطه مردم طبیعت دوست و ویژگی های خاص این منطقه بکر مانده است و اگر این زیستگاه امن شود شاهد احیای گونههای حیات وحش در آن خواهیم بود.
دلشب با اشاره به نقش جوامع محلی در امن شدن زیستگاههای حیات وحش ادامه داد: در مرحله بعد به کمک و همراهی جوامع محلی مباحث حفاظت از محیط زیست را نهادینه و عملی کنیم.
وی با تقدیر از حساسیت و فرهنگ بالای مردم بخش ارم در زمینه حفاظت و حراست از گونه های حیات وحش به ویژه پلنگ ایرانی با وجود ضرر و زیان وارده به آنان به دلیل حمله گوشتخواران وحشی به دامهایشان اظهارکرد: در این زمینه راهکاری مورد نظر است تا در صورت واردشدن خسارت به دامداران بر اثر حمله وحوش به دام های اهلی، آنان بتوانند به راحتی غرامت خود را از شرکتهای بیمه دریافت کنند.
دلشب بیان کرد: همچنین دامداران باید آموزشهای لازم را برای حضور در زیستگاههای حیات وحش فرا گیرند تا به زودی طرح حفاظت مشارکتی از پلنگ ایرانی را با مشارکت جوامع محلی در این بخش اجرایی کنیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: مطمئنم نام بخش ارم به عنوان منطقه حامی پلنگ ایرانی در اذهان دوستداران محیط زیست خواهد ماند.
وی درباره استقرار پاسگاه محیط بانی در بخش ارم بیان کرد: استقرار پاسگاه محیط بانی در این بخش مستلزم ایجاد شرایطی از جمله مکان مناسب، نیرو و تجهیزات است که همه سعی خود را خواهیم کرد به محض ایجاد شرایط مناسب، پاسگاه محیط بانی در این منطقه مستقرشود.
نظر شما